9.6.2011

Valkoiset ruusut

Tienpenkalla, pölyyntymässä...
Miten kuvata valkoinen ruusu auringossa... edes aamupäivällä, niin että saisi herkkyyden esiin, eikä valkoinen palaisi puhki. Ohikulkijoilla saattoi olla hymyä huulilla kun ojassa rymysin ja kyykin.
Onneksi on digi=DDD
Niin ja onko tämä nyt se vanha juhannusruusu, joka on villiintynyt??

5 kommenttia:

 1. Olet saanut talteen koko kasvin aran herkkyyden.
  Jatka rymyämistä.

  VastaaPoista
 2. Tuossa ensimmäisessä on ihanaa valoa ja erityistä herkkyyttä. Kukkaa muotoilevat varjot eivät ole niin voimakkaat kuin tuossa alimmaisessa, josta taas voi aistia sen voimakkaatn ja vahvan tuoksun. Kyllä se ensimmäinenkin tuoksuu, mutta siinä on sellainen viehkeä ruusun tuoksu.

  VastaaPoista
 3. Ainakin meillä mökillä sellainen vanha juhannusruusu on kerratuilla kukilla, joten ehkä tuo ei ole ihan sama. Tietysti villiintyminen on voinut aiheuttaa muutoksia kukassa. Tosi kaunis tuokin on.

  VastaaPoista
 4. Tuttua hommaa tämäntapainen rymyleikki ja tuo valotusongelma myös :) Mutta hyvää jälkeä syntyi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ajatuksistanne. Monesti mieltää jonkun asian, esim. kukan tietynlaiseksi ja haluaa sille luoda sen mukaisen tunnelman.
  Minusta ruusu, varsinkin valkoinen ruusu on eteerinen, herkkä, romanttinen. En osaa ajatella siihen voimakasta valoa tai että se olisi liian skarppi, sellainen ei unenomainen. Ääh ei tätä osaa selittää, mutta tiedätte varmasti mitä ajan takaa.

  VastaaPoista