25.5.2011

Olen hullaantunut

Omenapuun kukkiin

Vesi ja raesateen jälkeen, ei ole kukkia tuomessa, eikä juuri pilvikirsikassakaan, mutta omenapuut avasivat kukkansa tänään. Toivottavasti sade ei heti hakkaa niitä alas

8 kommenttia:

 1. Niin olen minäkin hullaantunut, ei mitään niin kaunista kuin omenapuun kukat.

  VastaaPoista
 2. Odotteken vielä omenapuiden kukintaa, sen verran pohjoisenpana olen. Tuomi on kauttaaltaan valkoisten kukkien vallassa samoin koko pihamaa, kun myrskyt ovat riiponeet kokonaisia kukkaterttuja mukaansa.

  VastaaPoista
 3. Et ole ainoa hullaantunut, luonto on niin herkkä ja täynnä kasvun ihmettä, että suurimman osan ajasta olen täysin huumaantunut ja hurmaantunut. Kuvissasi on kauniisti "vangittuna" kevään kohina, herkät kukinnot tuotuna lähelle. Kiitos ja niiaus.:)

  VastaaPoista
 4. Samaa katselin tänään - pihan omenankukat juuri aukeamassa ja sateitakin vielä luvassa, illalla ukkostikin!
  Omenapuun kukissa on jotain taikaa, ne ovat niin viattoman ja suloisen näköisiä, hennon värisiä, vienosti tuoksuvia - aah :-D

  VastaaPoista
 5. Kyllä se kukkien paljous saa kuvaajan 'hullaantumaan' ja rapsuttelemaan kameraansa siihen malliin, että kuvien tallentamisessa on mahoton homma.
  Minulla, vaikka ei ole mitään mahdollisuutta vielä 'hullaantua' kukka-loistoon, tahtoo tulla nuita 'kuvatuksia' kuukauesa 1000 kpl luokkaa.
  Jokaisen kuvan kun 'käy läpi' ja ohjelmassa vilkaisee ja tallentaa alkuperäisen ja käsitellyn - voi sanoa - puolet ainakin liikaa...!

  Kuvasi ovat erittäin hienoja ja tunnelmaa nostattavia - kesää... kesäää... sitä se on....!

  VastaaPoista
 6. Kauniita ovat kukat ja varmasti hyviä myös omenat syksyllä..

  VastaaPoista
 7. Oikeaa kukkalunta. Ai ihanaa. Ja pisarat vielä päälle.
  Liian montaa kuvaa ei pysty näistä ottamaan.
  Omenapuun kukkien ryppyisen lehdet ovat sitten ylellisen materiaalin oloista, kuin jotain kallista hienonhienoa kangasta.

  VastaaPoista