3.4.2011

Siipien suhinaa ja sulavan lumen sihinää


Hurjasti on lumet sulaneet viikonlopun aikana, sihinä vaan kuuluu ja purojen lirinä. Kävelin kolmentunnin lenkin pitkin Kymenrantoja, välillä sateli tihkua, mutta muuten oli raikas sumuinen keli.Kuvat on harmaita niinkuin ilmakin. Kanadanhanhia Hiidenhaudan tienoilla. Kovin lähelle en arvannut mennä, etten säikyttäisi.


Taivaalla liiteli tuo upea harmaalokki. Kuten muutama muukin siivekäs =DD


Kyllä se kevät tulee, pälvipaikkoja löytyy jo paljon ja lintuporukoilta kuulin, että kottarainenkin on jo nähty lähitienoilla.

10 kommenttia:

 1. Mitä joko ensimmäiset kanadanhanhet ovat tulleet, voi ei, pitää lähteä tietämään heti huomenissa ♥

  VastaaPoista
 2. Komea tuo kanadanhanhi.
  Harmaa päivä vähän joka suunnalla.

  VastaaPoista
 3. Seijastiina, katseleppa samalla meriharakkaa, sekin on tullut, mutta en löytänyt tänään. Se on tavattu aivan uimarannan tuntumassa.

  Sirpa, komea se on, mutta niin kovin arka. Harmaata tosiaan, mutta sehän sitä kevättä tekee.

  VastaaPoista
 4. Voi ei, no kyllä totta maar, kuulemma oli se meriharakka viimekin vuonna, mutta en onnistunut näkemään, no oltiin liian paljon mökillä ;D

  VastaaPoista
 5. mukavia siivekkäitä

  VastaaPoista
 6. a-kh, onhan ne mukavia, nuo siivekkäät. Ja mitä ilmeisemmin niitä on lisää tulossa =D

  VastaaPoista
 7. Keväältä näyttää! Muistan, että Suomessa kevät tuoksuu aivan erityiselle: puhtaalle, raikkaalle, elinvoimaiselle.

  VastaaPoista
 8. Mukavaa nähdä uusi muuttolintu:) Harmaata on ollut koko viikonloppu, mutta onneksi lumi on alkanut sulamaan todenteolla.

  VastaaPoista
 9. Harmaa päivä oli, mutta silti niin VALOISA verrattuna vaikka vuodenvaihteen pimeisiin aamuihin ja iltoihin, eikö!
  Päiväkävelyllä ei tarvinnut kauheasti liukastella, sen verran sulina jo kävelytiet meillä ja hiukan vielä tihuutti vettä niin loputkin lumet jo sulaa :-D
  Kanadanhanhi on niin mun suosikki!

  VastaaPoista
 10. Johanna, Kyllä, mullan tuoksu tulee oitis kun maa paljastuu, tuulet ovat raikkaita , keväässä on se oma tuoksunsa.Eikä aikaakaan kun maasta jo pistää esiin jotain vihreää.

  Manteli, näitä muuttolintuja on erityisen mukava seurata, osin siksi, että ne tuovat kevään ja kesän, mutta siksikin kun ne on helpompi huomata lehdettömien piden oksilta ja takaa =DDD

  Mags, juuri noin, jokaisessa asiassa on se positiivinen puoli. Oli aivan ihanaa kävellä pääosin pelkäämättä kaatumista, enää ei myöskään varpaat kastuneet, maa imi jo vettä mukavasti,pälvipaikoille oli yhtä mukava mennä kuin lapsenakin.
  Kanadanhanhi on upea.

  VastaaPoista