24.3.2011

Tärinänvaimennin ;)


Jos nyt vähenisi tuo epätarkkuus =DD
edith. unohtu, siis jalusta on Hama Star 61

11 kommenttia:

 1. Aika vahvan näköinen, vaikka kyllä kuvasi ovat olleet tarkkoja ilmankin :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä jalusta on monessa kuvauksessa hyvä kapine, vaikka ainakin järkkäreissä on nykyään kuvanvakaaja, rungossa tai lasissa.

  VastaaPoista
 3. Itselläni taitaa olla samanlainen tai ainakin melkein, Joulupukki toi kun olin ollut niin kiltti. Painoltaan kevyt joten kuvatessa olen ripustanut tuohon koukkuun jotain painavaa esim. kameralaukun yms jotta jalustasta tulee vakaampi ja ei tuulesta yms. säikähdä..

  VastaaPoista
 4. Kyllä nuo sinun kuvat ovat olleet skarppeja, mutta jalusta on kyllä hyvä olla.
  Itsellä on samanmoinen, mutta ei ole tullut käytettyä. Kun kuvausmatkat tekee pyörällä, niin on jotensakin hankala kuljettaa, ainakin näin koen. Onhan tuossa repussa kyllä kiinnitys myös jalustalle. Täytyypä ottaa mukaan, kun lumien vähetessä painuu pöpelikköön.

  Hienot kuvat joutsenista tuolla edellisissä postauksissa.

  VastaaPoista
 5. Jalusta se olla pitää - valokuvaajalla.
  Sitä kun tulis vielä käytettyä...!!
  On ollut jos jonkin painoista - melkein 'tykki-lavetista' alkaen..!
  Nykyään - häätyy sanoa - jalustaa en käytä kuin tuolla 'raskaalla' kalustolla.
  Kevyemmissä on mukana ns. kevyt olka-tuki. Se sopii kaikkiin kameroihin. On tyhjää parempi...
  Keväisiä kuvia kuvaillaan jalustalta...!

  VastaaPoista
 6. Tuota mietin itsekkin, kuinka paljon sitä oikeasti tulee käytettyä. Tuossa tuli laukku mukana joten kuljettamisen kuvittelisin helpommaksi. Kevyt se on (eikä kalliskaan n. 30 eskoo postikuluineen)
  Repussa on paikka jalustalle myös,joten jos en kuljeta mukanani on se vaan viitsimisestä kiinni =D
  Tuota vesivaakaa pidin myös hyvänä lisänä.
  Kuvaillaan.

  VastaaPoista
 7. Minäkin ostin uuden kameran myötä vihdoin jalustan, Velbon DF-60 ensivaikutelma on hyvä. Odotan vain että pääsen tarpomaan sen kanssa vuorille.

  VastaaPoista
 8. Minulla on kaksi Velbonia, toinen tuota Tiitasn jalustan kokoa ja toine sellaine "jyty", On aikanaa ostettu Bronukan 645 lle käyttöön. Tuolla se on varaston nurkassa.
  Pitäisi varmaan ottaa mukaan reissuun, jos tulisi käytettyä se 400 mm lasin kanssa.

  Olen aina vannonut jalustan piikkiin, mutta nii se vain on itseltänikin jäänyt aika usein mukaan ottaa ;(

  VastaaPoista
 9. Juuri tuon kuljettamisen kannalta ajattelin kevyttä jalustaa. Suunnittelin tehdä sellaista pussia tuohon alakoukkuun, johon saa laitettua vaikka kiven painoksi. Fillarilla ja jalkaisin kun pääasiassa liikun. Tuo jalusta painaan vajaan 1.5 kg. No, onhan sekin paljon ainakin loppumatkasta =DD

  VastaaPoista
 10. Sama jalusta minullakin, juuri ostin talven jälkeen uuden. Pakkaskeleillä oltava tosi varovainen..jalkojen liitosnippelit menevät kylmässä herkästi rikki. Niin kävi minulle, kun käsittelin -25 pakkasessa:-( Kuljetan kyllä kuvausretkillä mukana, kuvat ovat paljon tarkempia.

  VastaaPoista
 11. Ulla , kiitos, mukava kuulla että en ihan sutta ja sekundaa tyhmyyksissäni ostanut. Huomasin kyllä yhden "vian" jalustassa, yksi jaloista ei tule ulos sitä viimeistä jatkoa, pitänee kysellä tyhmiä maanantaina toimittajalta.

  VastaaPoista