22.3.2011

Kahdeksan joutsenta


Samaan kuvaan onnistuin saamaan kerrallaan vain kuusi. Vesilintuja oli tullut runsaasti. Näin joutsenten lisäksi telkän, kalalokin, harmaalokin ja sorsia kymmenittäin. Upea päivä, lumet sai kyytiä =D

9 kommenttia:

 1. Laulujoutsenia ja ankanpoikanen.

  VastaaPoista
 2. Täälläpäin on vähissä nuo sulapaikat...

  VastaaPoista
 3. Mahtava päivä, siellä ja täälläkin, vaikkei vielä lintuja niin...

  VastaaPoista
 4. Mitä ihmettä, Kymijoellako?
  Voi kun ihanaa, minä kuvasin harmaalokkeja etten joutsenia huomannut.. :)

  VastaaPoista
 5. a-kh, noita "ankanpoikasia"oli kymmenittäin.

  Wiltteri, hyvää vauhtia sula lisääntyy, kohta sielläkin.

  Mags, siis todella mahtava päivä jalat kastui, mutta ei haittaa.=D

  Seijastiina,kuvailin minäkin harmaalokkeja ja menin uimarannan laiturille päästäksini lähemmäs, huomasin Kumpelin lähellä parven jotakin valkoista, joten kiiruusti sinne. Joutseniahan siellä =D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, noin monta joutsenta, kevät etenee siellä pitkin harppauksin, täällä vielä jarruttelee. Tänään lämmintä silti piisasi ja tieet pehmenivät.

  VastaaPoista
 7. Mukavasti parillinen määrä, pariskot ovat selvinneet talven reissusta. Kevät peruuttaa täällä alkaa myrsky yltyä ikkkunat ovat jo muurautuneet umpeen.

  VastaaPoista
 8. Manteli,,tänään on ollut kylmä tuuli, mutta jäitä on kadonnut joelta lisää. Joutsenten parvi on kasvanut tänään niitä oli 22. Kiitos kommentista.

  Ari, onneksi ovat selvinneet,kevään peruutusta saattaa tulla tännekkin,ainakin eilisen kaltaista päivää voi jäädä odottelemaan. Tuuli on kova, mutta vielä poutaa.

  VastaaPoista
 9. Juuri sunnuntaina joutsenten tuloa meren yli katselin ja sinnehän ne on jo ehtineet pidemmällekin. Oikein porukalla jo. Yli kaksiymmentä joutsenta on jo kyllä hieno näky, vau.
  Tuuli riepotti tänään päivällä kyllä kovasti, nyt iltaa kohti rauhoittui.

  VastaaPoista