29.3.2011

Lumisateinen auringonpaisteAamun kaunis auringonnousu, muuttui aurinkoiseksi lumisateeksiSisällä, ikkunalla ilokseni kukkii jälleen tuo erikoinen kaktus.


Nyt en ole ollenkaan varma siitä miltä kuvat näyttävät, koska tämä minun näyttöni on jotenkin sekaisin. Siksi tällä omalla koneella blogin pohjakin on ruskea, mutta työkoneella oikean värinen. :((

3 kommenttia:

 1. Enpä muista milloin olisin "livenä" nähnyt Heinolan talvea, joten kiva nähdä edes näin. Vaikka varmaan jo kaikki toivovat, että lumikuvat alkaisivat olla mennyttä tältä talvelta.
  Tuo kaktus on kyllä tosi erikoisen värinen.

  Keväisempää keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin oli aiemmin viikolla muutamia päiviä kun ihan vuorotellen tuli aurinkoa ja sitten heti lunta perään, parin minuutin välein saattoi vaihdella toisesta toiseen Aika erikoinen vaikutelma.

  Minulla on aina tuo sama mielessä, että miltäköhän ihmeeltä omien kuvieni värit oikein muille näyttävät. Olen huomannut että kotikoneella omat kuvani ovat ainakin paljon valoisampia kuin työkoneelle. Siellä näyttävät aina kovin tummilta Mutta en tiedä onko vika kotikoneen ja työkoneen säädöissä...
  Minulle kukat näyttävät kauniin heleän vaalean persikanvärisiltä, tyvessä vähän tummaa purppuransinertävää. Kauniin väriset kukat.

  VastaaPoista
 3. Heljä, kiitos samoin sinulle.

  uuvana,erikoinen on ollut kevään sää kautta linjan. Suurinpiirtein oikein värit sitten näkyvät. Onnistuin näet sekoittamaan tämän näytön, ja kesti aikansa enenkuin sain asetukset kohdalleen.

  VastaaPoista