Herkullinen kuva, näistä vanhoista keittokirjoista löytää hyviä ohjeita. Minulla on yhteiskoulussa käyttämäni köksänkirja, ensipainos ilmestynyt 1953. Lanttulaatikon ohje ja paljon muutakin ovat käytössä edelleen.
Vanhat keittokirjat ovat parhaita. Niissä ei suositella mitään kevythöttö-/teollinen muka-elintarvike -tuotevaihtoehtoja: oikeaa kermaa ja voita ja sokeria siitä se hyvä syntyy. :D
Todisteena tästä jo kirjan sivujen sekä ässien väritkin passaavat kuvassa herkullisesti. ;)
Kiitos, tuo kirja on aarre, muistan hyvin kun lapsena äidin kanssa leivottiin ja sivujen laidoissa on äidin muistiinpanoja tuliko ohjeella hyvää tulosta. :)
Tuttuja molemmat!
VastaaPoistaNostalginen kuva :)
Mun suosikkikeittokirjani on Maija keittää koulussa :-D Kellertävät ovat sivut jo siinäkin.
VastaaPoistaIhanan tunnelmallinen kuva. Ja varsinkin tuo aito vanhanajan keittokirja joka kruunaa kanelisokeri ässät...:)
VastaaPoistaHerkullinen kuva, näistä vanhoista keittokirjoista löytää hyviä ohjeita. Minulla on yhteiskoulussa käyttämäni köksänkirja, ensipainos ilmestynyt 1953. Lanttulaatikon ohje ja paljon muutakin ovat käytössä edelleen.
VastaaPoistaVanhat keittokirjat ovat parhaita. Niissä ei suositella mitään kevythöttö-/teollinen muka-elintarvike -tuotevaihtoehtoja: oikeaa kermaa ja voita ja sokeria siitä se hyvä syntyy. :D
VastaaPoistaTodisteena tästä jo kirjan sivujen sekä ässien väritkin passaavat kuvassa herkullisesti. ;)
Kiva kuva :) laita se ohje myös niin vois kokeilla ja tuo maistiaiset kans :)
VastaaPoistaNo näin on, molemmat ovat tuttuja ja ilman ässiä ei tuu joulu :-D
VastaaPoistaKiitos, tuo kirja on aarre, muistan hyvin kun lapsena äidin kanssa leivottiin ja sivujen laidoissa on äidin muistiinpanoja tuliko ohjeella hyvää tulosta. :)
VastaaPoistaÄssät ovat herkkua, vaikken niitä kannatakkaan =D
VastaaPoista