10.11.2010

Marraskuu


Marrasukko

Vajaan viidensentin lumivaippa on katoamassa ja tilalla vettä ja loskaa. Sankka sumu on peittänyt lähitienoon.
Lapset nauttivat ja pihaa koristi jos jonkinmoista ukkoa.
 Kaupunki tallettaa lunta, auraamalla nuo vaivaiset hiutaleet kasoihin, jotta ne ei ihan kaikki sulaisi =D

5 kommenttia:

 1. Räntään ja lätäköihin astumisesta joku on joskus levyttänytkin... ;) Märkää, pimeää ja sumuista on täälläkin ollut päivän säänä.. ei hurraamista..

  VastaaPoista
 2. Sankkaa sumua on täälläkin, ja maa täynnä loskaa. Eilen illalla ehdin ottaa muutaman kuvan ennen sadetta, siis vesisadetta.

  VastaaPoista
 3. Kaupunki tallettaa lunta :D Haha! :D Meillä on ihan pakkasta ja ainaki 15cm lunta :)

  Pitsineuleesta.. En ole USKALTANUT tehdä sitä aiemmin! :D Se on näyttäny niin vaikealta ja pelottavalta ja sekavalta. Nyt ku vihdoinki kokeilin ni ei se oikeesti ollu ees niin vaikea, pelottava ja sekava! :)
  Metallilankatöitä olisi juu kiva tehdä, mutta ei ole harmainta aavistusta siitä, mistä niitä suoria 40cm pitkiä tukimetallilankoja saa ostettua. Noista kerällä olevista paksummista on niin ikävä vääntää kun ne on jo valmiiksi mutkalla. Jos on hullusti halukkuutta metallilankapunontaan siellä ni voisin toki tulla käväseen antamassa muutaman neuvon, ellei joku, joka siellä oli minun aikanani muista ja osaa neuvoa :) Ja suhteellisen hyvin löytyy netin syövereistä niistä juttua :)
  Uusin mitä haluaisin kokeilla on täältä http://tiitikki.vuodatus.net/blog/category/Metallilankapunonta löytyvä metallilankapallo. Se on upea! :)
  P.s. Joko on kaikki joululahjat tullu ostettua? ;)

  VastaaPoista
 4. Hihii hauska ukko. :) Sieltä se heti nousee kurkkimaan vaikka lunta olisi vaikka kuinka niukasti.
  Täällä sulivat eilen iltapäivällä ja illalla pyrytelleet ensimmäiset lumet jo saman tien yön aikana pois, aamulla oli vihreä nurmikko pihalla taas. Seuraavaa sadetta odotellen...

  VastaaPoista
 5. Jos meillä täällä joskus tulee lunta niin kaikki pihat ja pellot ovat täynnä juuri tuon näköisiä lumiukkoja, joista sitten on muutaman päivän kuluttua jäljellä vain märkä läiskä vihreällä nurmikolla.
  +11 ja sataa tällä hetkellä. Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista