1.8.2010

Tätä ei voi sanoin kuvata

.. niin hullunhommaa taas oli. Kun kuvittelee menevänsä oikotietä, huomaakin taluttavansa polkupyörää kivikkoista ja kantoista kinttupolkua kilometrikaupalla ja sisu ei anna periksi kääntyä takaisin.
Hiki kirveli silmiä ja itikoita oli ainakin kaksi, mutta kyllä kannatti.....kait.
Navakka tuuli rannalla sekoitteli hieman suunnitelmia. Näin paljon, mutta kuvaamisen kannalta saalis melko laiha. Kokeiluja ja toivottavasti oppiakin.


Tuossa kallion edustalla uiskenteli kymmenkunta kuikkaa, leikki ja esiintyi, mutta eipä saanut meikäläinen ensimmäistäkään onnistunetta kuvaa :(


...kaislat kietoivat hänet syleilyynsä.....näinkö... vai näin...


lähentelyä......jotakin muutakin vielä, mutta olkoon toiseen kertaan.
Hikinen reissu, mutta oli oikein mukavaa istua kalliolla ja nauttia tuulesta., katsella pikkuriikkisiä linnunpoikia joita emo ruokki vielä pinen männyn oksilla. Olisikohan olleet hömötiaisen poikasia, ei suostuneet olemaan paikallaan, että olisi kunnolla nähnyt.
(hukkasin muuten objektiivin linssin suojuksenkin:( )

7 kommenttia:

 1. Hyvinhän tuon sanoinkin kuvasit ja vielä kuvat päälle! Komean kallion edustalle voi jokainen kuikat kuvitella. Hurjanhienot rantakukkakuvat, erityismaininnan ansaitsee veden liike.
  ps. täällä on saatu hävitettyä kaikki kolme objektiivinsuojusta...

  VastaaPoista
 2. Kiitos irma,rohkaisusta;). Miksiköhän tuon kallion sain selkeäksi, mutta en niitä kuikkia??? Vaikuttaisko tuo veden väreily, vai puhdas osaamattomuus?

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat nuo kolme alimmaista kuvaa, huikeita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Valokki tuo veden heijastus oli kyllä hieno. Tykkäsin siitä itsekkin.

  VastaaPoista
 5. Erinomaisen hienoja nuo kukka/vesikuvat. Etenkin viimeinen eli alin. Pidän myös tuosta ekasta jossa heinät kehystävät kukkaa mukavasti.

  Kalliokuvasi osalta en osaa muuta neuvoa antaa kuin sen, että yrittäisi saada myös kuikat kuvaan =D

  VastaaPoista
 6. KooTee, kiitoooos. Jos leikitään että ne on sukelluksissa just tossa kuvassa. =DDD
  Ei kun oikeesti, en tajua, mutta uudestaan menen kokeilemaan ja toivon että siellä olisi edes yksi kuikka paikalla. Enkä mene oikopolkua. =DD

  VastaaPoista
 7. Vesi on sitten mahtava elementti jota voisi tuijotella ikuisesti.Nuo kuvat ovat ihania niin rauhallisia mutta kuitenkin liikettä.

  VastaaPoista