15.8.2010

Herkuteltiin yhdessä

Tuskaisen kuuma viikonloppu takana ja kotona jälleen, mutta mukavaa oli taas hyvässä seurassa viettää viikonloppua.
Ilta hämärtyi pikkuhiljaa tuoden esiin kauniita värejä, joita yritin tallentaa.. Siis huom. yritin nimenomaan. =DD

Herkkuaterialle pyrki kuokkavieraaksi ampiaisia ja hyvin niille maistui savustettu siika


Sain kuvattua myös ensimmäisen sudenkorentonikin

No tunnistaa tuosta nyt sentään, että kyseessä on joku korento. Liekö hänetkin paikalle houkuttanut erinomaiset tuoksut

4 kommenttia:

 1. Noi ampiaiset on nyt koko ajan kimpussa.Hain pyykkiä narulta ja yksi oli kiinni koko ajan ja kun sain hätistettyä se ryömi viikattujen vaatteiden sekaan (onneksi huomasin).Ulkona ei voi syödä kun pöytä täynnä niitä heti.
  Upeaa et olet saanut sudenkorennon,mä en ole vielä onnistunut.Odotan kun mennään mökillä josko siellä lykästäisi paremmin.Aika hyvin kerkesit skarppaamaan,selvästi näkyy nuo ihanat siiven juomut (vai miksi niitä kutsutaan).
  Hyvää viikonalkua:)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kauniita kuvia, etenkin tuo ensimmäinen on ihana!!! Amppareita kammoan, joten niitä en itse pysty varmaan koskaan kuvaamaan, mutta hyvä että on toisia rohkeita. Korentokuva miellyttää myös valtavasti minun simmua, voisin ykkösen ja kolmosen ottaa tauluksi :D

  VastaaPoista
 3. Olet ollut tosi puhtaissa maisemissa, sillä tänä kesänä opin että sudenkorento ei saasteissa viihdy. Olen kylmästi alkanut antaa ampiaisille iloisen lopun eli puutarhan perälle lautasellinen tahmeaa limua - pitää ampparit kaukana meistä ja - no en halua edes ajatella loppua (idolina yhä Saariston Lapset ...)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille. Ampiaisia oli kyllä joka paikassa ja piti vahtia ettei koira syönyt niitä ruokansa mukana, niin ja sama itsellä :))
  Tuon korennon kuvasin roikkumalla puoliksi ulkona ikkunasta, kun pelkäsin sen katoavan jos lähden ulos, kamera ei meinannut kädessä pysyä tärisemättä.
  Ilma on tuolla tosiaan puhdasta, siitä todisteena myös naavat puiden oksilla. Maaseutua keskellä ei mitään.

  VastaaPoista