15.12.2010

Tätä en ole vielä ennen tehnyt

Seisoin tänään laiturilla ja kokeilin saada liikkuvaa kuvaa ja ääntä "kiehuvasta" Kymijoesta. Etukäteen anteeksi surkea kuvaus, mutta siitä huolimatta... yrittänyttä ei laiteta, eikös se niin ole. ;)
Videon loppupuolella näkyy vesiliukumäki ja sen takana keltainen rakennus, siinä on työpaikkani.
11 kommenttia:

 1. Mukavasti kiehui kuvasitko kameralla. Omassa bridge kamerassani olisi myös mahdollisuus videointiin, mutta laatu on heikko. Odottelen alennusmyyntien alkua, seuraava kamerani on edelleen bridge Fuji HS 10 ja yksi valinta kriteereistäni on 1980x1080 laatuinen video. Täällä on monta asiaa joiden välitykseen ei pelkkä kuva riitä, joten perästä tullaan ;)

  VastaaPoista
 2. juu, tuolla Nikonin viistonnisella kokeilin. Sillä pitäisi saada ihan kohtuullista videokuvaa, mutta sekin homma pitäisi opetella. Totta, että aina ei pelkkä kuva riitä, tuossakin halusin sitä ritinää ja rätinää kertomaan mitä tapahtuu.

  VastaaPoista
 3. Hui, kun oli kylmän näköistä kiehuntaa, kiva katsella elävää kuvaa vaihteeksi.

  VastaaPoista
 4. Ei tuosta vielä ihan oskareita saa, mutta kivahan sillä on leikkiä.
  Itse en oikein innostunut tuohon D90 videoon.
  Siinä on se huono puoli, että automaattitarkennus ei toimi jolloin pitäisi kuvata pätkinä ja sitten taas aloittaa "leikkaaminen ja liimaaminen". Kehutaan kyllä, että saa loistavaa jälkeä. Uusimmissa malleissa on jo automaattitarkennuskin kuten ilmeisesti sinukin kamerassasi.
  Aikoinaan kuvasin paljon kaitafilmiä, niitä kyllä jälkikäsittelin ja jopa äänitinkin. Se vain oli sitä innostusta joka ei jatkanut. Minä olen enempi kyllä still kuvan ystävä.

  VastaaPoista
 5. Jännittävää!! Kuuntelu antoi kyllä ihania väristyksiä ;-D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ritinää! :) Jostakinhan se on aloitettava, että harjoitus voi tehdä mestarin.

  VastaaPoista
 7. Siitä joestahan mukavaa ritinää lähti, kiva videoklippi, kiitos!

  VastaaPoista
 8. Olipa jännä ritinä.En ole koskaan aikaisemmin,nähnyt enkä kuullut.Mukavaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
 9. Ihan mukavaa kuvaa. Siitä sen kymijoen katsotaan alkavan, kun Ruotsalainen valuu siltojen ali.

  VastaaPoista
 10. Kiitokset kaikille. Ehkäpä vielä kokeilen lisää, mutta hieman lauhemmalla ilmalla.=D

  a-kh, Kun Ruotsalainen kapenee tuolla Kumpelin luona ja virtaus kovenee, niin meille se on jo Kymijoki tai niinkuin jotkut sanovat Jyrängönvirta, mikä ilmeisesti on se oikeampi ilmaisu. Siltojen jälkeenhän alkaa taas Konnivesi. Niin tai näin tästä se kuitenkin alkaa. =DD

  VastaaPoista
 11. suosin pientä videonpätkän nauhoittamista paikoissa joissa tulee käytyä kuvailemassa. siitä on sitten mukava näyttää jälkeenpäin mitä muuta sen kuvan ympärillä olikaan.

  VastaaPoista