13.6.2010

SunnuntaikävelylläVielä kukkivat kielot, niitä on kaikkialla minne vaan sattuu katsomaan. sade huuhtonut voimakkaimman tuoksun, mutta silti sen tuntee. Kävelin kolmen kilometrin lenkin ja koko matkan oli, kieloja siellä ja kieloja täällä. Ihania.

Kokeilin kuvata pisaroita, mutta mokasin suurimman osan :(.  Kyllä minä vielä, kunhan saan sen uuden kameran (siis jos saan).

Nimeä en muista, mutta kaunis keltainen. Onneksi oli pilvinen sää, muuten olisin saanut vihreitä kukkia :)
Hyttysiä ja lisää hyttysiä, niitä piisasi.
Silmissä korvissa ja melkein suussakin. Kameranlinsissä, kaikkialla ja ne mokomat vielä pistelivätkin. En siis suunnannut suolle, vaikka mieli teki.

 
Lupiinit kukkivat metsässäkin, no oikeastaan ihan polun reunalla. Tuossa oli kaunis pisara, koetin saada sitä "vangittua", jotenkin se kait onnistui.
Niin, ja niitä kieloja...


Ja ne lupiininkukat, muutama on tässä. Tuo väri oli ihana.


Siinä sitä taas oli. Kotona hiestä märkänä, hyttysten syömänä, väsyneenä. Kukas käski kiipeillä pitkin mäkiä ;) vaan oli se mukavaa

4 kommenttia:

 1. Kesällä on niin paljon kaunista luonnossa. Ei haittaa vaikka hyttyset syövät, ne unohtuu pian luonnossa kävellessä, vasta kotoa ne huomaa kun on isoja paukkuja joka puolella., mutta nekin kuuluvat kesää.

  Lupiinit maljakossa. Kaunis asetelma.

  VastaaPoista
 2. Paljon kaunista sait kuvattua, lenkin varrelta. Hyttysen paukamat paranee aikanaan. Toiseksi alimmainen kielokuva ihana, sadepisaroineen.

  VastaaPoista
 3. Mikä siellä on kykkiessä, kun on kaunis kesä ja kukkia.

  VastaaPoista
 4. Nii juu kyllähän siellä kykkisi, mutta ne hyttyset.... =D

  VastaaPoista