11.6.2010

Pala suota olohuoneessa


Eilen sain viimeinkin kasvivalikoimaani uutta "väriä", lemmikin =DD


Pienen palan suota.

No, tämä yksilö on pojantyttärelle, mutta itselleni haen kyllä myös. Tulee sitten vedenhakumatkojakin, kun suolta hakee kasteluveden =DD.
Kärpäsloukku.

12 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihana ... tahtoo myös! Eikö tavisvesi kelpaa!?

  VastaaPoista
 2. Tavisvesikin kelpaa, kunhan sitä on seisotettu vähintään vuorokausi. Mieluummin kuitenkin sade- tai muuta luonnonvettä.

  VastaaPoista
 3. Ihana luonnollinen kärpäspyydys! Tahtoo myös :-D Vaikka noin ronkeli onkin ruokajuoman suhteen. Vaan ei täältä taida löytyä... En ainakaan tiedä.

  VastaaPoista
 4. Kyseleppä kukkakaupasta sieltä tuokin on kotoisin

  VastaaPoista
 5. Täytynee lähteä ensi viikolla retkelle kukkakauppoihin. Mitähän se syö talvella? Täytynee tutustua noihin ohjeisiin ja katsoa, onko vaikea "lemmikki".

  VastaaPoista
 6. Jännä kasvi tosiaan. Sitä voi vähän huijata laittamalla sormen sen "suuhun", jolloin se napsauttaa luukun kiinni. Sillehän voi vaikka napsia kärpäsiä ja itikoita lahjaksi, elleivät sinne muuten eksy. Muistuttaa kyllä meidän kotoista kihokkiamme, joka tosin on huomattavasti pienempi, lehti vain noin sentin läpimitaltaan. Mutta lännessähän on kaikki isoa...

  VastaaPoista
 7. Hyvinvoivan näköinen kärpäsloukku, poikani osti tuollaisen samanlaisen, mutta ei onnistunut sen kasvatuksessa. En tiedä kasteliko liikaa, tai väärin.

  VastaaPoista
 8. Ihana kärpäsloukku mutta mistä niitä kärpäsiä!

  VastaaPoista
 9. Mielenkiintoisen näköinen kasvi, kaunis ja kaikenlisäksi ekologinen tapa hävittää huoneeseen tupsahtaneet pörrääjät.
  Täällä maalla noita pörisijöitä sujahtaa sisälle aika helposti, kun ovet on auki. Täytyypä laittaa harkintaan tuommonen:)

  VastaaPoista
 10. Näetkö, sait kärpäsloukkohysterian aikaiseksi :-D

  VastaaPoista
 11. Mielenkiintoinen kasvi, totta. Erilainen, haastava ja lajin harrastajia löytyy runsaasti, he ovat tehneet kasvattamisesta lähes elämäntavan. Kukkaa on vain hakalampi saada, ei löydy kukkakauppiailta yhtä helposti kuin kiinanruusua, joka sekin on mielenkiintoinen :)
  Onnistuisikohan ihan oma suomalaisten soiden Kihokki kasvamaan ruukussa?

  Mari, taidan pyytää provikkaa kukkakauppiailta=DD

  VastaaPoista