10.4.2010

Tämmöinen päivä tänään

Aurinko...ulkona paistaa aurinko. Tänään on  sitten juuri se päivä jolloin toteutan uudenvuoden lupaustani. Pidän itsestäni parempaa huolta, tai jotain sinnepäin. Ei siivousta, pyykkäystä eikä huonoa omaatuntoa niiden tekemättä jättämisestä...edestäänhän ne löytää :)
Siis harkitusti matkaan. Tällä kertaa pukeudun asiallisesti, huolehdin, että kamerassa riittää patterit, otan vesipullon mukaan. Lupaan kiertää suurimmat lätäköt, välttää uppoamasta tienvierustojen mustiin penkkoihin, niissä on yllättävän paljon vielä lunta (kokemusta on ), välttää asfalttipolkuja, kulkea ihan rauhassa ja muistaa etten ole kuntolenkillä.

Alun asfalttimatkan päässä olikin ensimmäinen hengentankkauspaikka

Tämä ei ole se minun "lemmikkikukkani" vaan uudempi löytö muutaman vuoden takaa. Kolme ihanaa karvapalloa. Nämä kangasvuokot avautuvat kyllä nopeaan jos ei iske takatalvi.
Hieman askel tahti kiihtyi, kun suuntasin vakiopaikalle katsomaan. Lunta oli metsässä vielä ihan riittämiin, mutta kuntopolku kesti hyvin kävellä.
Ei ollut nuppuja, ei pienintäkään alkua, ei kummassakaan lehdykässä. :(

Kiertelin polkuja pitkin poikin. Näin suruvaipan, sitruunaperhosia
ja sitten kymmenittäin näitä pienokaisia, keitä lienevätkään.Metsään on myös rakennettu luonnonmateriaaleista "taidetta" liittyen tuohon Frisbee Golf rataan


Onhan alueella ollut aikoinaan motogross ratakin, mutta nyt siellä ristelevillä poluilla on ollut mukava liikkua, vaan taidanpa siirtyä toisaalle. Riittäähän täällä polkuja.
Lämmin tuli. Aikaa kuluin pari tuntia ja jalatkin pysyi kuivina :D
Kiitos seurasta.

9 kommenttia:

 1. Ihana viluvuokon alku. En olekaan niitä nähnyt muutamaan vuoteen. Tiedän kyllä pari paikkaa joissa niitä kasvaa. Pitäisikin tehdä retki...

  VastaaPoista
 2. Jäljellä näyttää vielä olevan ja mukava kun löysit sen jälleen;)
  Siellä näytti olevan toinenkin nuppu.

  VastaaPoista
 3. Una, kannatan retkeä :)
  Raija, onneksi oli. Tässä oli kaksi lehdykkää toisessa kaksi nuppua ja toisessa yksi. Muita nuppuisia en löytänyt, taisi talvi olla kova niille.

  VastaaPoista
 4. yksi parhaimmista paikoista tähän aikaan vuodesta.

  VastaaPoista
 5. Mikä ihana pieni karvapallo Heinolassa! Ihanaa että näytit sen meille kaikille.

  VastaaPoista
 6. Minkä nimisiä nuo pienet perhoset mahtaa olla, olen joskus kuvannut noita samoja mökillä ollessani.

  VastaaPoista
 7. Olli, niin on;)
  Leena, katsellaan mitä hänestä kehittyy:)
  Raija, en tunnistanut ja en löytänyt netistäkään. Varmaankaan en osannut etsiä juuri oikeilta sivuilta. Pieniä ne todella olivat ja toisissa väri enemmän kuin toisissa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Olli, nyt sitten tiedän kenen puoleen kääntyä seuraavan kerran :)

  Lisää osasin sitten jo minäkin kuukkeloida
  http://puutarha.net/index.asp?s=/keskustelu/keskustelu.asp?id=7914

  VastaaPoista