3.4.2010

Lumen surmaa

Harjujen välissä on luonnollisesti myös notkoja, notkelmia, monttuja. Tämä on vanha soramonttu, talvisin rinteillä on hyvät pulkkamäet, kesällä pehmeä hiekkarinne (ja jyrkkä) antaa pulssinkohotus jumppaa ylös noustessa :) keväällä täällä tapaa käärmeitä. Nyt etsin pajunkissoja, mutta turhaan. Yhden pensaan löysin ja siinä oli kait kolmessa oksassa kissat, nekin niin hangen keskellä, että sai jäädä sinne.
Sumua oli kuten näkyy, lumen surmaa, kera tihkusateen, siksi en kait yhtään lieroa huomannut.
Päätin takaisnpäin tullessa poiketa kurkistamassa kangasvuokon tilannetta. Kuntopolulla olleet ladut kestivät kävellä,  ja nyt oli muutenkin turvallista siellä liikkua, kun eivät nämä ihan vielä siellä lentele

Nyt sentään jo tulleet varoituskyltitkin tolppiin, monesti on ollut läheltä piti tilanteita kun metsästä viuhahtaa frisbee korvan ohi. Tulee vaan mieleen, että olikohan ihan pakko tehdä rata juuri lenkkipolun kahtapuolta.
Kyllä varmaan.
Ai, niin se kangasvuokko. Juuri oli lumet sulaneet ja lehdykkä tullut esiin. Muutama kaunis päivä ja vesisade niin pian on nuput näkyvissä. Odotellaan.

4 kommenttia:

 1. Tuollaisista frisbeegolfalueista en ole kuullutkaan. Ruissalossa ja Haikossa olen sellaisia härveleitä nähnyt hotellien pihoilla. Vai että, oikein lenkkipolun kahtapuolta. :(

  Niitä kevätkukkien ilmestymisiä täälläkin odotellaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanan sumuinen kuva!
  Kiva kun kesä tulee, varsinkin nyt, kun alkaa olla jo vähän rapaista!

  VastaaPoista
 3. Kyllä lumet saavat kyytiä, hitaasti mutta varmasti. Kevättä odotellen...

  VastaaPoista