8.10.2010

Portti on auki

Kun tätä luet, mitä ilmeisemmin astun juuri linja-autosta ulos aivan uusiin maisemiin ja toivon löytäväni jotain uutta kuvattavaa. ;)

Tässä kuitenkin portti on auki Heinolan vanhimman talon Lääninkivalteri Achanin pihaan.

Talo on siis museona, ja joulun aikaan sinne rakennetaan joulu sellaisena kuin se oli 1700 luvulla, pihamaalla kasvaa hyötykasveja ja...

...vanhoja tuttuja kukkia...

..suuret ruusu ja syreenipensaat sekä komeat vaahterat varjostavat pihamaata. Siellä voi oikein tuntea historian havinaa. Jonain päivänä menen ajan kanssa ( käytän hyödykseni tehokasta työaikaa) =D

5 kommenttia:

 1. Tunnelmallinen pihapiiri josta varmaankin löytyy monenlaista kuvattavaa. Ei uskoisi, että joulukin lähenee melko kyytiä.

  VastaaPoista
 2. Näyttää kivalta paikalta. Kävin kaupungin nettisivuilla tutkiin paikkaan mutta ei siellä pahemmin paikasta kerrottu. Pari sisäkuvaa oli ja näytti mukavalta sisälläkin. Toivottavasti siellä on jotain toimintaa ettei kaunis talo homehdu puolityhjänä museona.
  Viikonloppuja

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosiaan tutkimisen arvoiselta paikalta.
  Alakuvan kukat ovat ihanan kesäiset, niin valoton ja harmaa on ollut viikoloppu.

  VastaaPoista
 4. Pp, Pihapiiri on kyllä tunnelmallinen, ei vaan ole tullut paremmin sitä tarkasteltua, vaikka ihan vieressä olen töissä :(

  Henrietta, huonosti Heinola museoitaan mainostaa. Kesällä siellä on vilskettä ja joulun aikaan muuloin aika hiljainen paikka.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin.

  uuvana, varmasti onkin tutkimisen arvoinen, koetan saada jotain aikaseksi :)

  VastaaPoista
 5. En tiennytkään tuosta joulujutusta. Huonolta näyttää, että Suomeen pääsisin tänä jouluna, mutta laitan mieleen. Kaunis pihapiiri.

  VastaaPoista