12.9.2010

Koristeomenat ja ruotsinpihlajan marjat


8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia sinulla, syksylläkin riittää kuvattavaa vaikka vähän ennakoon pelkäsin että jääkö kuvaaminen kovinkin vähiin ennen kunnon talven tuloa. Tule sinäkin katsomaan Teuvon kuvat blogi www.ttvehkalahti.blogspot.com, laitoin sinne tänään syksyn ruskan väri kuvia, Coogle ei vaan tunnu antavan kuvaani laittaa lukijaksi blogiisi, mutta tähen kommentiin sen pitäisi tulla näkyviin.

  Hyvää syksyn jatkoa

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 2. olet aloittanut syksyiset askartelutunnit =D

  VastaaPoista
 3. Ovatpa ne kauniita, hienoja kirpeän raikkaita kuvia;)

  VastaaPoista
 4. Teuvo, kiitos vierailustasi, kyllä minä olen muutaman kerran blogissasi vieraillutkin ja tulen pikapuolin uudestaan. Outoa ettet "pääse" lukijaksi,jospa se oli vain jokin häiriö. Oikein hyvää syksyä sinullekin sinne Noormarkkuun.

  KooTee =D eikös ne kaikki kerhot ja piirit ala näin syksyllä,kun en niihin ehdi niin leikin itseksein =DDD

  Valokki, kiitos. Oikeastaan lähdinkin tänään etsimään värejä, kun lupaili koko viikoksi myrskyä ja sadetta. Yllättävän paljon sitä vielä löytyy, punaista etupäässä.

  VastaaPoista
 5. Tiitsa, tulin vastavierailulle. :)
  Luulen sun eksyneen blogiini mustavalkomaanantain kierreportaiden kautta... Sellainen tunne, että olet kommenttiani klikannut sieltä.

  Mukava on sinunkin blogisi, vierailen mahdollisesti pian jo uudelleen. :)

  VastaaPoista
 6. Syksyn punainen on ainoa punainen, jota oikeasti siedän. Perheen ekana lapsena ja tyttönä minut on aikoinaan "kyllästetty" sillä.

  Mikähän siinä on, eilen, ajellessani Kainuusta kotiin, ajattelin itsekin, että nyt voisi olla taas aika alkaa rakennella 3D-leikkusia valokuvista - syksykö sen tekee?

  VastaaPoista
 7. Värikylläisiä kuvia.

  Olisikohan tuolla pimeydellä vaikutusta ihmismieleen, jospa leikki on suojaitumiskeino kaamosväsymystä vastaan. Tai sitten opittu tapa, se aherrus alkaa syksyllä ja sitä kestää ainakin aikuisikään asti.

  VastaaPoista
 8. Sasaliini, paljon mahdollista, mutta kiva kun löytyi:)))

  Mari, jotain outoa tässä syksyssä on, kun kaikenmaailman näperryshommat alkaa kiinnostaa. Tuota 3D:tä valokuvista pitäisikin kokeilla..;)

  Pehmyt piirto, kiitos. Varmaan pimeys vaikuttaa ja se, että kautta aikojen syksyn tullen on siirrytty tupahommiin. Puuhat vaan ovat muuttuneet jonkin verran.

  VastaaPoista