19.5.2010

Tirppakirja


Löysin kirjakaupasta teoksen jonka avulla kenties minäkin voisin oppia tunnistamaan muutaman muunkin linnunlaulun kuin variksen ja käen :D


Ei tarvitse cd soitinta, kun äänet ovat tuossa kirjan sivussa ja ne ovat selkeät ja aidot. Kirja on muutakin kuin pelkkä äänien tunnistamisteos.


Tietoa on laajemaltikin ja kuvat selkeitä ja jopa upeita kuten seuraava


isokokoinenhan se on, ei kannata metsään mukanaan viedä, mutta muuten ihan mukava ja kaunis katsella. (ja opiskella tirppoja =DDD)

8 kommenttia:

 1. Oi, mistä kirjakaupasta tuon löysit? (Kyselee täällä intohimoinen lintu- ja luontoharrastaja :)

  VastaaPoista
 2. Suuresta Suomalaisesta kirjakaupasta

  VastaaPoista
 3. Tuohan on kiva kirja! Blogeista olen tänä keväänä oppinut tunnistamaan ulkonäöltä punarinnan ja eilen näin sellaisen ihan läheltä. Taisi olla poikanen. Mustarastasta kuuntelin koko viikon matkoilla.

  VastaaPoista
 4. Hieno löytö! Tänään juuri kuulin uuden äänen pihalla, eikä ainakaan vielä selvinnyt, minkä linnun se oli.
  Onhan netissä paljon linnunäänisivustoja, mutta tuosta löytää niin nopeasti.

  VastaaPoista
 5. Vaikuttaa tosi kivalta kirjalta. Minähän en myös tunne kuin variksen, käen ja talitintin. Mies tosin kertoi, että tontin viereisessä metsikössä laulelee satakieli.

  VastaaPoista
 6. Siis voi vitsi...haluaa kans tommosen :-D. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 7. Tosi hyvän löydön olet tehnyt!!! Mulla on kanssa Weiling göösiltä lintukirjat ja äänet mutta se ei toimi mulla kun pitäisi nähdä linnun kuvakin kun kuuntelee...pitäisi olla itse aktiivinen ja etsiä kirjasta sitä mukaa kun kasetilta linnusta kerrotaan.

  VastaaPoista
 8. Kokeiltu on ja hyväksi todettu, opin jo satakielen ja kirjosiepon. =DD
  Se on hyvä, kun aukeamalla on iso selkeä kuva linnusta ja perustiedot linnusta ja sen esiintymisalueista sun muista, sekä samalla voi kuunnella lauluäänen.

  VastaaPoista