8.3.2010

PortaatSiihen aikaan kun lehmät laidunsivat Heinolan kaduilla ja lähes joka tönössä oli kotieläimiä oli nykyinen Lintutalon tienoo laidunmaata ja sinne paimenet luotsasivat karjan. Vieressä on kallio josta tuli paimenten tähystyspaikka. Paimenkallio.

Nämä portaat ovat siltä ajalta ja nousinpa minäkin taas kerran kesällä tuonne kalliolle katselemaan.

edit. Korjasin kuvat ;)

6 kommenttia:

 1. Mukavaa muisteloa...

  Ekassa kuvassa on erityisen mukava tunnelma. Jos taas saan näppini ehdotuksien muodossa työntää kuvaan, niin rajaisin ylhäältä haljun taivaaosuuden pois, ihan vaan sen nurkan - ja onko kuva ihan himpun vinossa oikealle, ainakin minulle tulee sellainen tunne.

  Mukavaa tiistaipäivää sinne Kymijoen ylemmälle juoksulle!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäpäivän toit tänne pikkupakkasen keskelle. Vihreä näkymä ikkunastani on vaihteeksi huurteen peitossa, on ollut kylmin maaliskuu ikinä. Tiistai-iloja!

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen käynyt tuolla kalliolla joskus muutama vuosi sitten, oli mukava kuulla sen historiasta. Tuommoiset portaat olisi kivat omassa puutarhassa...

  VastaaPoista
 4. Mari, toki saat ja sitä toivonkin, että pistät ehdotuksia tulemaan. Kun nyt kuvaa katselen huomaan olleeni huolimaton, vinossahan se on :( korjaan. Tuolloin en edes katsellut taivaan haljuutta, nyt siihen enemmän osaa kiinnittää huomiota. Kiitos.
  Heljä, Tiistai-iloa sinnekin.
  tuuluska, portaat on kauniit sammaleissaan, toki olisi ihanat. Saa vaan nähdä kuinka kauan saavat tuossa olla, kun taas joku uudistaja keksii rakentaa tilalle "paremmat"

  VastaaPoista
 5. Kiva, ettet loukkaantunut, mulla näiden "ehdotusten" heittely on verissä, oon oppinut KooTeen kanssa kinatessa :-D

  VastaaPoista
 6. Mari, =D huomattu on;) Oikeesti anna tulla vaan, saat takaisin samalla mitalla =DD

  VastaaPoista