22.1.2010

Mitenköhän tämänkin taas otsikoisi.

Luin juuri Angorinan blogia hänelle tuli täyteen neljä vuotta bloggailua. Piti käydä tarkistamassa oma historia, oisko siitäkin jo noin kaunan. Olihan siitä 21.1 tuli täyteen 4v. Aloitinhan tuolla Vuodatuksen puolella. Oikein nurin sekaisin.
Muutaman kirjoituksen luin ja ensimmäisen Möhönasun kommentinkin. Hänellä ei ole blogi viimeaikoina päivittynyt, mutta yhä siellä kurkistelen, jospa jotakin kuuluisi.
Monella tapaa on minullakin muuttuneet asiat joita tänne kirjoittelen, käsitöiden osuus on pienentynyt, työssäkäynnin ja lisähommien vuoksi. Yhä käsitöitä teen, mutta en yksinkertaisesti kehtaa jatkuvasti kuvata salomoninsolmuja ja epäonnistuneita pipoja. Jos edes sukkia saisin aikaseksi niin olisi silläkin saralla jotain kerrottavaa.
Valokuvaaminen ja kuvien kanssa pelaaminen on paitsi sitä iltatyötä niin myös nykyisin yhä enemmän aikaa valtaavaavaa. Kuvaamista haluan oppia, kuvien käsittelystä ja niiden kanssa leikkimisestä jo jotain tiedänkin, mutta eihän sitä koskaan kokonaan opi.
Moni teistä on jaksanut mukana ja monta uutta on tullut matkaan mukaan. Onhan täällä yhtensä käynyt liki 400 000 lukijaa. Suuret kiitokset kaikille ja eiköhän  pistetä pystyyn oikein pakkaskisa.

Mitä haluaisit sanoa minulle juuri nyt?

Aikaa vastaamiseen kynttilänpäivän iltaan. Siitähän vanha kansa sanoo, että "Kevättä kynttelistä"

Palkinnosta en vielä tiedä, kun just' keksin tämän kisankin vasta, mutta jotakin kumminkin. ;)


35 kommenttia:

 1. Minullakin tulee pian neljä vuotta Blogistaniassa kaiken kaikkiaan... Pitkä aika!

  Olen iloinen, että tutustuimme, siitä saan kiittää blogimaailmaa. :)

  Oikein mukavaa kevättä, menestystä ja hauskoja hetkiä, niin sinulle henkilökohtaisesti kuin Kätsylään yleisesti!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut jo näin pitkästä blogitaipaleesta! Eksyin blogiisi muistaakseni salomonin solmujen kautta. Haluasin sanoa, että vaikka käsitöitä onkin ollut vähemän, on valokuviasi aina kiva katsella. Upeita tunnelmia, hetkiä, valojen ja varjojen sekä värien leikkiä.. Hyvää kevään odotusta!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja kiitos kun ilahdutat meitä upeilla kuvillasi!
  ps. jätä minut välistä kilpailussa, kun sain silloin viimeksi palkinnon :)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuviasi on aina mukava katsella! Edelleenkin hiirimattona on sinun muokkaamasi kuva koiravainaastani :) Kiitos siitä vielä kerran!

  Valoisaa kevättä sinne Heinolaan!

  VastaaPoista
 5. Saila, näin se on naapurin oppii tuntemaan blogin kautta. :) Onnea sinullekin nelivuotistaipaleesta.

  Eija, Kiitos. Itseäni "hieman" häiritsee toisinaan tuo käsityöttömyys ;) (olipas sana )

  Villasukka,kiitos ja miks ihmeessä jättäisin sivuun, voi sitä voittaa toisenkin kerran, palkinto vaihtuu kyllä ;)

  VastaaPoista
 6. Ixu, kiitos sinulle, on ollut ilo oppia tuntemaan sinut täällä blogistaniassa.

  VastaaPoista
 7. Vilpittömät onnittelut sinulle Tiitsa ^_^. Hieno saavutus pitää blogia neljä vuotta! Itselläni vasta muutama hassu kuukausi, enkä tiedä tuleeko omastani ikinä näin pitkäikääistä. (Kerran viikossa olen omaani jo kuoppaamassa kun ei muka ole aikaa niin paljon kuin haluaisin.) Neljässä vuodessa blogi muotoutuu jo aika omannäköiseksi, ne oikeat kiinnostuksen kohteet nousevat esille. Sinulla ilman muuta valokuvaus. Kävin lukemassa vanhan blogisi ensimmäisen postauksen, ja totesin, että sinulla on ollut sama aito tyyli alusta asti. Se on hienoa ^_^.

  VastaaPoista
 8. Tuuluska, no tällainenhan minä olen :).
  Älä hyvä ystävä lopeta blogiasi, siellä on niin mukavaa vierailla, vaikka harvemminkin päivittäisit. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 9. Hei Tiitsa! Sinua ja Rassea ajattelen aina lämmöllä. Sinun blogisi ovat olleet niitä matkan varrella pysyvästi kulkijoita, joihin on aina mukava ja turvallista palata. Kesällä tulee minullekin 4v.täyteen. Pitkä ja tärkeä matka meille kaikille, paljon on tapahtunut monessakin mielessä.

  VastaaPoista
 10. Taitavalle kuvaajalle ja kuvankäsittelijälle tervehdys isäni synnyinsijoille täältä satujen saarelta. Olen iloinen kun voin blogisi kautta seurata Heinolan vuodenaikoja, kun en itse joka vuosi pääse sinne käymään.

  Iloista viikonloppua ja onnea blogitaipaleesta,
  Heljä

  VastaaPoista
 11. Juuri nyt, kun aion tehdä uuden salomoninsolmuhuivin, voisin kiittää siitä, kun opetit vanhassa blogissasi tekniikan perusteellisesti kuvien kera!
  helena

  VastaaPoista
 12. Kangaskasa, niisk, kiitos sinulle mukana kulkemisesta niin iloisissa kuin vähemmän iloisissa merkeissä.

  Heljä, oli tosi mukavaa kun löysit tänne. Näitä maisemia saat varmaan katsella kyllästymiseen saakka, jos vain minulla kamera pysyy kädessä. ;)

  Helena, kiitos. Uuden huivin aloitin juuri itsekkin.

  VastaaPoista
 13. Salomonin solmuja minäkin olen blogistasi opetellut. Sinulla näin myös vaahteranlehtiruusuja, joita tein itsekin kranssiksi asti. Kiitos sinun.
  Ihailen valokuvanmuokkaustaitoasi! Olet taitava.
  Onnittelen neljän vuoden bloggauksesta. Se on pitkä aika.

  VastaaPoista
 14. Aimarii, kiitos,minä taas ihailen sinun kuvaustaitoasi.
  Jospa minäkin vielä oppisin kuvaamaankin. Tai siis oppii kyllä, kun vaan intoa riittää, tätä hoen yhä uudelleen opiskelijoille.

  VastaaPoista
 15. Jatka samaan tahtiin :D Oman bloggailuni alusta saakka olen sinun blogiasi seuraillut vaikka hävyttömän vähän olen kommentoinutkin, ainakin viime aikoina ylipäätään kenenkään blogiin. Kuvankäsittelyä tahtoisin oppia, tai siis lähinnä digikollaasien tekoa, meinaa hommassa mennä hermot...kiva käydä katsomassa sinun tuotoksiasi. Ei ihan helppoa hommaa...

  VastaaPoista
 16. Onnittelut 4-vuotiaalle hienolle blogille. Ne salomoninsolmuthan minutkin tänne aikanaan ohjasivat.Täällä on aina kiva vierailla.

  VastaaPoista
 17. Ansku, kiitos. Sama vika tässä itselläkin, huonosti tulee kommentoitua vaikka lukemassa käykin. Yritetäänkö parantaa tapojamme ;)?
  ei se nyt niin vaikeaakaan ole, se kollaasien teko, mutta tarvitsee sen oivalluksen ensin. jatka vaan sinnikkäästi, hyvä siitä tulee.

  Sinikka, siis solmuun pistin sinutkin? On ne vaan niin mukavia tehdä, kun ei tarvitse kuin venytellä vaan ;). Kiitos mukana olosta ja iloisia solmuiluja. Nähdään.

  VastaaPoista
 18. Säännöllisesti täällä käyn oli käsityökuvia tai ei:) sinun näköinen blogi. Mun mielestä voisit laittaa ihan hyvin huiveista kuvia. Niistä voi saada inspiksen tehdä kanssa:) Luuelnkin, että minäkin olen aikoinani tullut sulle katsomaan salomoninsolmujen tekemistä ja sille tielle olen jäänyt:) Onnea:)

  VastaaPoista
 19. Heippa, Tiitsa!

  Kyllä minäkin täällä olen, vaikka todella harvoin tulee enää päivitettyä....kun en ole paljon käsitöitä viime aikoina tehnyt. Tai kaipa tuo kodin järjestäminen ja tavaroiden läpikäyminenkin on jonkinlaista käsityötä :) Tuota on nimittäin tullut tehtyä enemmänkin viime aikoina :) Kumma kyllä sekin tuntuu kivalta....vaikka joku voisi sanoa, että hulluhan minä olen :D

  Blogeja käyn myös lukemassa aina silloin tällöin, mutta en enää ihan päivittäin. Sinunkin blogiasi käyn aina lukemassa, vaikka en aina kommentoikaan.

  Erittäin hyvää kevättä sinulle :)....ja toivottavasti itsekin saan taas välillä bloggailusta kiinni.

  t: möhönasu

  VastaaPoista
 20. Heidi, niin taidat olla oikeassa eihän sitä koskaan tiedä, kenet onnistuisi vaikka koukuttamaan ;) uusiakin lukijoita kun joskus eksyy mukaan. Kiitos, laitan seuraavan huivin kuvan.

  Möhönasu, ihanaa että olet siellä. Aika aikaa kutakin, joskus se on kotiakin kiva rakennella ja siirrellä niitä tavaroita paikasta toiseen, joo o, on sekin hauskaa ja käsityötä. Kiva kun kommentoit. Kiitos mukana olosta.

  VastaaPoista
 21. Paljon onnea 4-vuotiaalle.
  Minunkin elämä olisi paljon köyhempää jos en olisi aikoinaan törmännyt niin kauniiseen sataman kuvaan ;D

  VastaaPoista
 22. Marjo, :D On hyvä oppia tuntemaan kotikaupunkiaan, ettei ihan eksy :) Kiitos samoin on tosi hienoa, että olen saanut tutustua sinuun(kin) Kiitos

  VastaaPoista
 23. Matkan varrelta mukaan löytänyt kiittää Tiitsaa hienoista blogeista ja mukavista bloggauksista - kiva, että olet bloggaamassa:) Onnea valtavan kävijämäärän sekä 4-vuotissynttäreiden johdosta tahdon toivottaa Sinulle!

  VastaaPoista
 24. Onnittelut minultakin 4-vuotiaalle ja kirjoittajalleen! Minäkin taisin salomoninsolmuohjeiden avulla sinut löytää, mutta nyt kurkkailen blogiasi aina silloin tällöin ihan muista syistä. No pitäähän sitä tietää, mitä sinulle kuuluu ja millaisia kuvia nyt esittelet. Niitä jaksan ihailla. ;)

  VastaaPoista
 25. Inkivääri, oikeastaan sinä istutit tuon kuvankäsittelymanian minuun. Se osui hyvään maaperään näemä, kun on nyt levinnyt jo moneen haasteeseen. :)Kiitos sinulle ja kiva että sinäkin olet bloggaamassa.

  Matleena, Siinä on solmut menneet oikeaan osoitteeseen, kun sinulle ovat löytäneet. Niin monta lämmintä hetkeä olen seurassasi viettänyt. Kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 26. Ai neljä vuotta, etkö todellakaan pitempää. Sinä nimittäin olet minun ensimmäisiä blogituttujani, sillä minusta siitä on kauan, kun Ihan itsen kautta lueskelin juttujasi. Olet tarmokas ja tiukka täti! Nykyisin vähän haikeana katselen kuviasi. Yhden kuvan käsittelykurssin olen käynyt ja nyt jo melkein kaiken unohtanut. Ehkäpä minut taas pikapuolin nähdään kansalaisopistolla tietokoneen ääressä, niin kiva tuollaista olisi osata.

  VastaaPoista
 27. Leena, itse asiassa en, piti vielä tarkistaa :) 28.1 on ensimmäinen postaus lähtenyt maailmalle. Mukavaa, että olet ollut matkassa mukana. Kuvankäsittely on hauskaa, mutta asiat pysyy päässä vain jatkuvalla käytöllä. Netissäkin on muuten monia hyviä ilmaisia kurssisivuja.

  VastaaPoista
 28. Haluan onnitella Sinua pitkän blogiurasi johdosta! - Sivuillasi on ilo vierailla; erityisesti pidän kuvistasi. :)

  Kommentoin harvakseltaan, kun jostain syystä suurin osa kommenteistani katoaa taivaan tuuliin. En jaksa kirjoittaa samaa tekstiä aina uudestaan ja uudestaan, kun kopioidakaan ei voi. - Kuinkahan tälle viestille käy?

  VastaaPoista
 29. Ruiskaunokki. Kiitos. Tuo kommentti katoaa aina joskus minultakin. Joku on neuvonut kirjoittamaan sen Wordissa ja sieltä kopioimaan kommenttilootaan, onnistuiskohan sillälailla.

  VastaaPoista
 30. Kiitos Tiitsa blogisivuistasi. Eksyin noin vuosi sitten sivuillesi, kun hain netistä kahvipussi pannunalusia ja sinun (vanhoilla) sivuillasi oli huippuhyvät neuvot :-)
  Nykyään käyn täällä päivittäin (tunnustan), ja rakastan Kymijoki-kuviasi, sillä itsekkin olen viettänyt monen monta vuotta Kymijoen rannalla. Nykyään tallustan pohjois-pohjanmaalla meren rannalla (kylmässä tuulessa) ja toisinaan kaipaan sitä Kymijoen solinaa...

  Ja olen "plarannut" vanhan blogisikin alusta loppuun muutamaan kertaankin... ;-)

  Kiitos sivuistasi terv. Sari-Hannele

  VastaaPoista
 31. Rasse, kangasvuokot, salomoninsolmut, niistä tulet aina mieleeni, Tiitsa.
  Ennen blogejamme luin kirjoituksiasi IhanItsessä, ehkä muuallakin palstoilla,aina olet ollut valmis ystävällisesti auttamaan ja neuvomaan kyselijöitä.
  Blogistasi tulee aina hyvä, lämmin olo, kauneus jota kuvillasi välität hiljentää, en voisi kuvitella blogikierrosta ilman sinun blogiasi.
  catariina

  VastaaPoista
 32. Onnea! Neljä vuotta on pitkä aika. Salomoninsolmujen perässä minäkin tänne tulin niin kuin moni muukin. Opettelin ne ohjeesi kautta ja tein niillä huivin lahjaksi äidilleni, joka oli silloin sairaalassa toipumassa lonkkaleikkauksesta. Se oli aikaa, jolloin minulla ei vielä ollut omaa blogia.

  Jatka vain edelleen, käyn lukemassa jokaisen päivityksesi. Ehkä minä vielä pääsen sinne Heinolaankin asti (eihän sinne olekaan kuin jotain 30 km matkaa).

  VastaaPoista
 33. Olenkin ajatellut, että sinussa on jotain "tuttua". Noista edellisistä kommenteista älysin, että juuri sinun blogistasi olen minäkin salomoninsolmut käynyt oppimassa silloin, kun en vielä oikein edes tajunnut, mitä nämä blogit oikein ovat. Kiitos näin jälkikäteen loistavista ohjeista. :)

  VastaaPoista
 34. Sari-Hannele, kiitos ja olen todella mielissäni jos kuvillani voin välittää sinulle ja muillekin näitä pieniä hetkiä tästä kauniista kaupungista.

  Catariina, niisk, ja lämpimät kiitokset sinulle. samoin ei blogikierrosta ilman sinua oli sitten päivityksiä tai ei.

  Marjut, kyllä sinua on tänne jo odotettukin :) Kiitos mukana kulkemisesta ja vuoroin vieraissa :)

  Anskukka :) Kiitos sinulle, tosin paras kiitos on se, että olet opetellut salomoninsolmut ;)
  Aina ne vaan pitää pintansa, nytkin töissä meneillään solmujen opettelubuumi harjoittelijoitten parissa. Saas nähdä montako saan kuvattavaksi.

  VastaaPoista
 35. Salomonin solmut toivat minutkin blogiisi ja kiinni jäin heti ensi kerrasta. Aivan upeita nuo sinun kuvasi, joita käyn joka päivityksen aikaan katsomassa. Aina ei tule kuitenkaan kommentoitua.

  Onnea 4-vuotiaalle!

  VastaaPoista