13.9.2009

Syksyn ensimmäinen

Eilisellä pihlajanmarjojen keruureisulla löytyi kauniita vaahteranlehtiä. Tosin hieman liian pieniä, mutta sain niistä kuitenkin syksyn ensimmäisen ruusun. Näitä taidankin tehdä ison kimpun tuohon partsin pöydälle.
Sain niitä pihlajanmarjojakin maijallisen, vaikka ne pääsääntöisesti olivat kauniita, liian korkealla ja muka happamia. ;)

Edit. Jotta ei tarvisisi seikkailla niin ohje löytyy täältä. Tuolla vanhassa blogissahan näitä jo väsättiin.

6 kommenttia:

 1. Seurailen silloin tällöin satunnaisesti sinunkin blogiasi ja nyt kun olen siirtynyt googlereaderiin, blogistasi näkyy vain otsikko, muut näkyvät ok. Ihana tuo vaahteraruusu, värikästä syksyä!

  VastaaPoista
 2. Osuit paikalle juuri kun sähläsin tuon pohjan vaihdon kanssa. Toivottavasti nyt näkyy taas kaikki.

  VastaaPoista
 3. Täällähän on uudenlaiset, kivat näkymät.
  Lähdin etsiskelemään ohjettasi vaahteranlehtiruusukkeista. Se oli vanhassa blogissasi. Olen seurannut tarkkaan vaahteroiden lehtiä, etten myöhästyisi.
  Viime vuonnakin sain aikaan jonkinlaisen ruusukranssin. Aikomus on myös nyt.

  VastaaPoista
 4. Tuota täytyisi kokeilla, mutta tuloksesta ei ole takeita, koska olen onneton nakkisormi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun muistutit näistä ruusuista, näin kirjoituksesi eilen ja sen jälkeen kadulla kävellessäni jo väsäilinkin, mutta olin unohtanut tuon keskustan teon. Nyt on paikalla linkkikin. Hyvä että huolehdit!

  VastaaPoista
 6. Minäkin tein jo yhden ruusun malliksi, en löytänyt enempää ruskalehtiä. Odotellaan pakkasia, ehkä sitten punertuvat lehdet.

  VastaaPoista