12.8.2009

Kaikenlaisia kärpäsiä

Totuushan lienee, että näin syyskesällä ennen sadetta, kärpäset pyrkivät sankoin joukoin sisätiloihin ;). Ne pörisevät korvissa ja herättelevät aamuyöstä, kutittavat ja jopa purevat, mokomat.
Yksi erittäin sinnikäs yksilö pörräsi monta päivää ympärilläni, lenteli olkkarin päästäpäähän kuin hornetti ja katosi tyystin kun löysin lätkän. Eilen sain sen kiinni ja olin ylen tyytyväinen itseeni.
Nyt on hillitön into tehdä kortteja, eilen alkoi ja manailin kun kaikki tarvikkeet tietenkin on Kätsylässä.
Olikohan tuo iso musta kärpänen se leimailukärpänen???? Ainakin leimakuvia olen värittänyt ja huomenna taidan hakea sen isomman sarjan värejä. Maijuuuu, Taavaaa, Riiviöööö, ynnä muut mikäs se olikaan paras? tai ainakin toiseksi paras. Eyletitkin on jossakin piilossa, masentavaa, kukkiakaan ei oo.... :)

4 kommenttia:

 1. Meillä ei lentävät ötykät kauaa elävinä säily - karvaiset kärpäsloukut nappaavat ja maiskuttelevat kuuluvasti poskeensa ;)

  VastaaPoista
 2. Tuli just mieleen se ketoneilikka, josta oli jossain vaiheessa puhetta. Työmatkalla pyöräillessä näin ketoneilikkaa muutamaan otteeseen. Toisinaan runsaastikin. En ehtinyt kuvaamaan kun tuli niittokone...

  VastaaPoista
 3. Villasukka, olisikohan sellainen lihasyöjäkasvi hyvä myös? Karvaisia loukkuja tosin ei kyllä voita mikään :)

  Susa, Muutaman lötsin minäkin juhannuksen aikaa kalannista, mutta täällä ei ole näkynyt. Sääli jos eivät ehtineet siementää ennen niittokonetta. Joskus tai oikeastaan aika usein ihmettelen sitä hillitöntä intoa kaluta kaikki tienvieret sängelle, jonka aurinko sitten polttaa ruskeaksi.

  VastaaPoista
 4. Pöh, löysin, enkä lötsin. Taitaa tarkkuus hieman herpaantua taas.

  VastaaPoista